Over H2 interactive Contact

Hoe werkt het?

De Plug-in Bibliotheek wordt vrij in de ruimte of tegen een wand geplaatst. De kleinste Plug-in Bibliotheek is 110 centimeter lang en 220 centimeter breed. Dit formaat leent zich goed voor een minifiliaal, bestaand uit een afgesloten kast met boeken die te openen is met een bibliotheekpas. Een boek dat van de plank wordt gehaald wordt automatisch aan de pas uitgeleend. Een tweede module bevat lockers voor het ophalen van gereserveerde boeken. Aan de buitenkant vinden we bijvoorbeeld een Rotunda (digitale etalage) om mee te verleiden en een iPad om online mee te zoeken.

Uitbreiding met meer modules is altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een virtueel loket, ruimte voor posters, folders of tijdschriften of een kijk- en luisterstoel.

In een open opstelling worden de boeken uitgeleend en ingenomen met een zelfbedieningsmodule. Er is ruimte voor 100 boeken per module. De tunnelvorm van de Plug-in Bibliotheek zorgt ervoor dat materialen eenvoudig zijn te beschermen met behulp van detectiepoortjes aan de uiteinden.

De open opstelling kan worden afgesloten met schaarhekken. De aanwezige iPads zijn stevig verankerd in diefstalveilige iPadhouders. De Plug-in Bibliotheek bevindt zich bovendien altijd in een beheerde omgeving.

Uitleg nodig? Met één druk op het scherm heeft de gebruiker contact met een bibliotheekmedewerker. Met een tweede beeldscherm kijkt de gebruiker mee met de zoekactie van de medewerker.