Over H2 interactive Contact

Toepassingen in de praktijk

H2 interactive maakt het gebruik van iPads in een museum, een bibliotheek, een showroom of een andere openbare ruimte veilig en makkelijk. In de iPadhouders zijn de iPads beschermd tegen diefstal en vandalisme. De publieksvriendelijke iPads zijn alleen te gebruiken voor de toepassing die u voor ogen heeft. Als videoloket in een onbemande ruimte bijvoorbeeld, als menukaart, als digitale leestafel, of als interactieve informatiezuil op een tentoonstelling.

Expositie

Expositie

Wat wilt u weten?

Publieksvriendelijke iPads zijn een goed digitaal alternatief voor informatiebordjes en naslagwerken. Of het nu om schilderijen gaat in een galerie of om auto’s op een beurs, iPads bieden context en high res beeld bij hetgeen u tentoonstelt. Het Rijksmuseum ging u voor. Nodig uw bezoekers uit om via de iPad te reageren op wat zij zien en maak hen onderdeel van de tentoonstelling.

Bibliotheek

Bibliotheek

Wat kan ik voor u betekenen?

In een onbemande bibliotheek doet een publieksvriendelijke iPad slim dienst als videoloket, of als digitale leestafel en multimediale catalogus. Om bezoekers op een toegankelijke manier van informatie te voorzien, zet Bibliotheek.nl de iPadhouders van H2 interactive in op beurzen.

Horeca

Horeca

Heeft u een keuze kunnen maken?

Bied uw klant de mogelijkheid om zijn diner samen te stellen, zich af te zonderen met een digitaal krantje en af te rekenen via de publieksvriendelijke iPad.

Conferentie

Conferentie

Zijn er nog vragen?

Maak uw conferentie interactief door de deelnemers te laten reageren op stellingen via de publieksvriendelijke iPad. Niemand hoeft nog te zoeken naar de juiste zaal dankzij de virtuele plattegrond. Een programma samenstellen uit een uitgebreid aanbod wordt eenvoudig met een app op de iPad die je keuzes overzichtelijk weergeeft.

Uw toepassing

Publieksvriendelijke iPads zijn op allerlei manieren in te zetten. Welke toepassing heeft u voor ogen? Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met H2 interactive.